Ελληνικά
English
Ειδική εκπαίδευση
Εκπαίδευση παιδιών με:
Χρήσιμα
Δημοψήφισμα
Ποιά είναι η γνώμη σας για την ιστοσελίδα μας;
Πολύ καλή
Καλή
Μέτρια
Θέλει περισσότερες πληροφορίες
Κακή


Δείτε τα αποτελέσματα

// //]]>

Πρακτικά Βοηθήματα για παιδιά με Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ)

Παιδιά και έφηβοι µε Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑ Φ) καθώς και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές έχουν την ανάγκη δοµηµένων θεραπευτικών μεθόδων οι οποίες μπορούν να επιδράσουν αποτελεσματικά κατά την µαθηοιακή τους διαδικασία.

Σε αυτήν τη διαδικασία τα οπτικά βοηθήματα είναι ιδιαίτερης σηµασίας.

Το βιβλίο αυτό µέσα απὀ πάρα πολλές φωτογραφίες, προσφέρει πλήθος πρακτικὠν ιδεών, στρατηγικών και υλικών για την αντιμετώπιση των διαταραχών της συμπεριφοράς καθώς και την ενίσχυση του κινήτρου της εργασιακής συμπεριφοράς και ενισχύει την ανάπτυξη συγκεκριμένων ικανοτήτων.

Ο αναγνώστης θα πάρει ερεθίσµατα για τη δηµιουργία των υλικών καθώς και σαφείς οδηγίες για την προμήθεια και την εφαρµογή τους,

Η Dr Vera Bernard-Opitz (Em.Assoc.Prof.Nus) είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια και θεραπεύτρια των διαταραχών συμπεριφοράς και BCBA-D (Board Certified Behavior Therapist - Doctorate). Εργάζεται ως εισηγήτρια σε σεμινάρια, είναι συγγραφέας και επόπτρια σε προγράµµατα ΑΒΑ.ΑVΤ για παιδιά και εφήβους µε Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) στη Γερμανία και τις Η.Π.Α.

Είναι εκδότρια της σειράς βιβλίων "Autismus Konkret".

Η Dr Anne Haussler είναι Παιδαγωγός και Ψυχολόγος και εργάζεται για περισσότερα από 25 χρόνια, µε βάση την εκπαίδευση στην Μέθοδο ΤΕACCH που έχει λάβει στα προγράµµατα για την Αυτιστικὴ διαταραχή στο Πανεπιστήµιο της Βόρειας Καρολίνας [U.S.Α], ως θεραπεύτρια και εισηγήτρια της μεθόδου. Είναι πιστοποιημένη ως "TEACCH  Certified Advanced Consultant".

H Dr Vera Bernard-Opitz και η  Dr Anne Haussler είναι διεθνώς αναγνωρισμένες ως ειδικοί στις Διαταραχές Αυπστικού Φάσματος (ΔΑΦ).

 

επιστροφή