Ελληνικά
English
Ειδική εκπαίδευση
Εκπαίδευση παιδιών με:
Χρήσιμα
Δημοψήφισμα
Ποιά είναι η γνώμη σας για την ιστοσελίδα μας;
Πολύ καλή
Καλή
Μέτρια
Θέλει περισσότερες πληροφορίες
Κακή


Δείτε τα αποτελέσματα

// //]]>

Ιστοσελίδα με έργα καλλιτεχνών με αναπηρίες (Art & Disability)

Λίγα λόγια για μένα.
Ο ίδιος δεν ανήκω σε κάποια κοινότητα αναπήρων αλλά έχω εκπονήσει προηγούμενη πτυχιακή εργασία (σε Παιδαγωγικό Τμήμα) για τη Συμβολή των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας στην Ειδική Αγωγή. Έχω γνωρίσει άτομα με αναπηρία και διατηρώ επαφή μαζί τους. Έχω επίσης παρακολουθήσει μαθήματα της γλώσσας Braille και διεκδίκησα το Μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής του Βόλου.

Το σκεπτικό της προσπάθειας
Θέλω να διαβεβαιώσω πως οι προθέσεις μου δεν είναι εμπορικές και έχω συναίσθηση της ευαισθησίας του χώρου. Θα σεβαστώ πλήρως όσους επικοινωνήσουν μαζί μου. Επίσης θα ληφθεί μέριμνα για προστασία της πνευματικής τους ιδιοκτησίας. Στόχος μου είναι να αναδείξω την ικανότητα ατόμων με αναπηρία, να εκφραστούν καλλιτεχνικά, ισότιμα με όλους τους άλλους.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, μεταφέροντας το μήνυμα σε όσους πιστεύετε πως θα ενδιαφέρει. Στη διάθεσή σας για όποια διευκρίνιση.

Ευχαριστώ, Γ. Κουτλής

Τα στοιχεία επικοινωνίας με τον Γ. Κουτλή είναι στη διάθεση του www.specialeducation.gr. Για πρακτικούς λόγους δε δημοσιεύονται σε αυτή τη σελίδα. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τον κ. Γ. Κουτλή για να δηλώσουν ενδιαφέρον ή να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αποστείλουν ένα E-mail προς το specialeducation.gr από τη σελίδα www.specialeducation.gr/frontend/contact.php προκειμένου να σας φέρουμε σε επαφή με τον κ. Γ. Κουτλή.

επιστροφή