Ελληνικά
English
Ειδική εκπαίδευση
Εκπαίδευση παιδιών με:
Χρήσιμα
Δημοψήφισμα
Ποιά είναι η γνώμη σας για την ιστοσελίδα μας;
Πολύ καλή
Καλή
Μέτρια
Θέλει περισσότερες πληροφορίες
Κακή


Δείτε τα αποτελέσματα

// //]]>
Διαδρομή: Αρχική Σελίδα »

Σεμινάριο "Αντιμετώπιση των δυσκολιών στα Μαθηματικά με έξυπνο τρόπο" από το Μητροπολιτικό ΚολλέγιοΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1/12/2017

Σεμινάριο "Αντιμετώπιση των δυσκολιών στα Μαθηματικά με έξυπνο τρόπο"

από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

 

Το Τμήμα Παιδαγωγικών και Ειδικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Αντιμετώπιση των δυσκολιών στα Μαθηματικά με έξυπνο τρόπο" το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 10:00-13:00, στο campus Αμαρουσίου [Σωρού 74].

 


 

Το σεμινάριο θα παρουσιάσει τρόπους με τους οποίους, μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων παρέμβασης και εποπτικού υλικού, μπορούν παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας που δυσκολεύονται στα Μαθηματικά να διδαχθούν και να κατανοήσουν δυσνόητες έννοιες και πολύπλοκες διαδικασίες. Οι συμμετέχοντες θα αντιληφθούν τα Μαθηματικά ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την ερμηνεία καθημερινών καταστάσεων, το οποίο παράλληλα συμβάλλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης και του αισθήματος της αποτελεσματικότητας σε σχέση με το συγκεκριμένο μάθημα.

 

Εισηγητής είναι ο Δρ. Γιάννης Καραγιαννάκης, Μαθηματικός, Μέλος του Κέντρου Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας & Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ και Επιστημονικός Υπεύθυνος Τομέα Μαθηματικών στο Πρότυπο Σχολείο για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες Eureka Leuven, Βέλγιο.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20€

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: κα Παπαδάκη Ελένη, [email protected], T 2106199891

 

Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

 
επιστροφή