Ελληνικά
English
Ειδική εκπαίδευση
Εκπαίδευση παιδιών με:
Χρήσιμα
Δημοψήφισμα
Ποιά είναι η γνώμη σας για την ιστοσελίδα μας;
Πολύ καλή
Καλή
Μέτρια
Θέλει περισσότερες πληροφορίες
Κακή


Δείτε τα αποτελέσματα

// //]]>

«Κατασκευά-ζω» μαζί με τα παιδιά! (02/03/2018)

Στο Επίκεντρο, το χώρο που στεγάζει το νέο πρόγραμμα της ActionAidHellas,αναζητούμε κάποιον/α ενθουσιώδη ειδικό παιδαγωγό για να υποστηρίξει εθελοντικά τη δράση μας!

Το Επίκεντρο, είναι ένας χώρος ενδυνάμωσης που δημιούργησε η ActionAid Hellas στον Κολωνό και προσφέρει δωρεάν καινοτόμα προγράμματα και υπηρεσίες σε ενήλικες και παιδιά.Στο Επίκεντρο τα παιδιά μπορούν να ασχοληθούν με τη ρομποτική, το θέατρο, την ξυλουργική και πολλές άλλες δραστηριότητες και προγράμματα που προάγουν τη μάθηση, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

Στην παρούσα περίοδο, βρισκόμαστε σε αναζήτηση εθελοντών ειδικών παιδαγωγών προκειμένου να υποστηρίξουν παιδιά και εφήβους με διαταραχές αυτιστικού φάσματος που παρακολουθούν μαθήματα ή και εργαστήρια στο Επίκεντρο.

Αν θα ήθελες να μας γνωρίσεις και να γίνεις μέλος της μεγάλης μας οικογένειας, περιμένουμε το βιογραφικό σου σημείωμα στο volunteers.hellas@actionaid.org, μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σου προκειμένου να έρθουμε σε άμεση επαφή μαζί σου.

Θα περιμένουμε τη συμμετοχή σου με χαρά έως και τις 16/3/2018.

Μαζί, δημιουργούμε και «κατασκευάζουμε» έναν δικαιότερο κόσμο! Περισσότερες πληροφορίες για το Επίκεντρο, μπορείς να βρεις εδώ: http://epikentro.actionaid.gr/

επιστροφή